Brownies

Brownies

Mjuk chokladkaka med chokladfyllning.



Ingredienser:


Kakan:

170 gr vetemjöl

170 gr Strösocker

2 msk kakao

2 msk majsstärkelse

2 tsk bakpulver

5 msk olja

salt

Vanilj eller vaniljsocker


Chokladfyllning:

0,5 dl kokosolja

1 msk kaffe

2 msk kakao

1 dl florsocker

Vanilj


Riven kokos att strö över



Gör så här:

Sätt ugnen på 180 C. Blanda de torra ingredienserna. Häll i sojamjölk och olja. Blanda ingredienserna tills allt är ordentligt mixat. Smöra en fyrkantig form ca 20 cm eller liknande.   


När kakan har svalnat gör du chokladfyllningen. 

Smält kokosolja, lättast i mikron. Tillsätt övriga ingredienser. Ha så mycket florsocker i så att konsistenser blir bra. 


Godast blir det om du har chokladsmet mellan lagren i chokladkakan. Dela kakan i två delar såsom du skapar två bottnar till en tårta. Smeta chokladsmet på bottnarna och montera ihop kakan. Lägg chokladsmet även på toppen och strö på riven kokos